Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 27, 20 oktober 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesfuncties zijn beschikbaar van Projectleider sportaccommodaties bij de Gemeente Den Haag tot Coördinator Gebruikersplatform Zorg bij het Ministerie van VenJ in Utrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsvacatures zijn er van Beleidsmedewerker Welzijn bij de Gemeente Neder Betuwe in Opheusden tot Regionaal beleidsmedewerker bij de Stichting GGZ Centraal in Hilversum.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Senior adviseur Informatiebeheer bij de Gemeente Den Haag tot Data analist Santeon bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er vacatures van Secretaresse Hoofd Cardiologie bij het UMC+ in Maastricht tot Management-ondersteuner bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Opleidingsadviseur bij Pieter van Foreest in Delft, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland tot Consultant Verzuim bij Matchpartner in de regio Zuid-Holland.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Coördinator Gebouwbeheer bij de TU in Delft tot Adviseur Inkoop bij het Ministerie van EZ in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor communicatieprofessionals zijn er van Adviseur Public Affairs bij het Kadaster in Apeldoorn tot Strategisch communicatieprofessional bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor deze  groep zijn er van Medior Financial Auditor bij de Gemeente Rotterdam tot Business controller bij het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum van de Gemeente Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies zijn beschikbaar van Systeembeheerder bij het Ziekenhuis Amstelland in Amsterdam tot Medewerker Linux tooling bij het Ministerie van VenJ in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP