Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 49, 14 september 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur Kwaliteitszorg Onderwijs bij het Erasmus MC in Rotterdam tot Adviseur Jeugd bij de Gemeente Delft.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker Volkshuisvesting bij de Gemeente Schouwen-Duiveland in Zierikzee tot Senior adviseur Gezondheidszorgbeleid bij het Ministerie van Defensie
in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn beschikbaar van Advanced ontwikkelprogramma informatiemanagement bij BECIS in Den Haag tot Dataspecialist bij de Belastingdienst in Utrecht.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Management-ondersteuner bij het Ministerie van SZW in Den Haag tot Contractvoorbereider Civiele Projecten bij de Gemeente Ede.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Medewerker werving en selectie bij de– Belastingdienst in Utrecht tot Business Adviseur P&O bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Junior Klantadviseur bij Grow/Work in Eindhoven tot Senior Inkoopadviseur bij Waterschap De Brabantse Delta in Breda.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Relatiemanager afdeling Documentaire Dienstverlening bij het Ministerie van IenW in Den Haag tot Adviseur Communicatie bij de Provincie Limburg in Maastricht.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Financieel Adviseur bij de Gemeente Alblasserdam tot Controller bij het Ministerie van BZK, Logius in Den Haag

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Technisch Applicatiebeheerder bij
de Gemeente Haarlemmermeer tot Senior informatieanalist bij ILT in Utrecht.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP