Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 53, 9 november 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur informatie palliatieve zorg bij het Integraal Kankercentrum Nederland in Utrecht tot Strategisch Adviseur bij de Gemeente Bunnik.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor Beleidsmedewerkers zijn er van Beleidsadviseur Jeugdzorg / Zorginkoper bij de Gemeente Schagen tot Beleidsmedewerker bij de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie in Utrecht.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Adviseur/Functioneel Beheerder DIV bij de Veligheidsregio Gelderland-Zuid in Nijmegen tot Medewerker Databeheer bij het Ministerie van Defensie in Lettele.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Medewerker Bedrijfsvoering VTH bij de Gemeente Delft tot Beleidsondersteunend medewerker bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Den Haag.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Medewerker P&O bij het Nederlands Forensisch Instituut (Ministerie van JenV) in Ypenburg, Den Haag  tot Consulent Werk en Inkomen bij de Gemeente Krimpenerwaard in Bergambacht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Cateringmedewerker legerplaats Stroe bij het Ministerie van Defensie in Stroe tot Coördinerend contractbeheerder bij het  Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Adviseur dienstverlening & online media bij de Gemeente Schiedam tot Senior Communicatieadviseur bij het UWV in Amsterdam.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Financieel Administratief Medewerker bij de Gemeente Breda tot Senior Business Controller bij het Ministerie van Financiën in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Verkeerskundig data analist bij Rijkswaterstaat in Utrecht tot Senior engineer bij het Ministerie van Defensie in Den Helder.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP