Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 60, 22 februari 2019

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Projectleider bij Colourful People in Amsterdam tot Senior Adviseur Digitale Zorg bij Vilans in Utrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsadviseur bij het College voor de Rechten van de Mens in Utrecht tot Beleidsmedewerker Kwaliteitsbeleid bij het KNGF in Amersfoort.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Recordmanager/DISO bij de Gemeente Utrecht tot Senior adviseur Informatieverbinding in de zorg bij Nictiz in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Vacatures voor deze groep zijn er van Medewerker Informatiebalie Centrum Jeugd en Gezin bij Welzijn Scheveningen in Den Haag tot Managementondersteuner bij het CJIB in Leeuwarden.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Finance & HR Manager bij de Stichting Spieren voor Spieren in Amsterdam tot Re-integratiebegeleider bij het Ministerie van Defensie in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Beheerder Groen bij de Gemeente Lelystad tot Coördinerend contractbeheerder bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Communicatieadviseur / Woordvoerder bij de Brandweer in Amsterdam tot Senior communicatieadviseur Toeslagen bij de Belastingdienst in Utrecht en Den Haag

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van (senior) financieel specialist bij het Ministerie van OCenW in Den Haag tot Corporate Controller bij het Zorg van de Zaak Netwerk in Utrecht.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Junior interaction designer user experience bij het Ministerie van JenV in Gouda tot Software engineer Medical Intelligence bij Furore Informatica BV in Amsterdam.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP