Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 21, 14 juli 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Let op!
In verband met de zomervakanties zal de volgende editie niet op 28 juli, maar op 11 augustus verschijnen.

Advies

Adviesvacatures zijn er van Regisseur Sociaal Plein bij de Gemeente Hilversum tot Kwaliteitsfunctionaris bij WoonZorgcentra Haaglanden in Den Haag.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsfuncties zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Gezondheid) bij Gemeente Midden-Delfland in Schipluiden tot Beleidsmedewerker bij het Ministerie van IenM in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Voor deze groep zijn twee functies beschikbaar: een Adviseur Recordkeeping bij het Nationaal Archief in Den Haag en een Recordmanager bij DIV bij de Gemeente Alphen aan den Rijn.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies vacant van Secretaris Examencommissie bij de Universiteit Leiden in Leiden tot Managementondersteuner bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor HRM/P&O-professionals zijn er vacatures van Medewerker Werving en Selectie (tijdelijk) bij het Ministerie van Defensie in Den Haag tot Arbeidsinspecteur team Midden bij het Ministerie van SZW in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Projectleider Nieuwe Werken bij het  LUMC in Leiden tot Senior Inkoopadviseur bij de  Hogeschool Rotterdam in Rotterdam.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Communicatieadviseur bij  UNICEF Nederland in Den Haag tot Communicatie medewerker bij de Vereniging van Waterbouwers in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor Financieel-economische profossionals zijn er van Controller bij M.O.C. ’t Kabouterhuis in Amsterdam tot Senior adviseur financiën bij de Gemeente Katwijk in Katwijk aan Zee.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Software ontwikkelaar bij het Ministerie van EZ in Assen tot senior data-analist cybersecurity bij het Politiedienstencentrum in Driebergen-Rijsenburg.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP