Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 58, 25 januari 2019

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Stevige Adviseur Sociaal Domein bij de Gemeente  Zwijndrecht tot Strategische Aanpakker Jeugd bij de Gemeente Dordrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsadviseur financiering van zorg bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) in Utrecht tot
Beleidsmedewerker Zorg en Welzijn bij de Gemeente Opmeer.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Medior Medewerker Dynamisch Informatiebeheer bij het Ministerie van Defensie in Utrecht tot Archiefinspecteur bij de Gemeente Elburg.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Vacatures voor deze groep zijn er van Secretaresse JMO bij de Gemeente Den Haag tot Medewerker bureau Roosteren bij het Ministerie van Defensie in Apeldoorn.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Medewerker Personeel- en Salarisadministratie bij de Gemeente Westland in Naaldwijk tot HRM Business Partner bij de Kamer van Koophandel in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van (Senior) directievoerder / contractmanager bij de Gemeente Den Haag tot Senior Technisch beheerder Vastgoed & Facilitair bij de Gemeente Deflt.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Webinar Coördinator bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam tot Communicatieadviseur bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Registeraccountant Douane bij de Belastingdienst in Amsterdam en Arnhem tot Senior financial controller - fysiek domein bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Projectportfoliomanager bij het Ministerie van Financiën in Den Haag tot Functioneel beheerder bij het Ministerie van J&V (CJI) in Leeuwarden.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP