Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 11, 24 februari 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Hoofd algemene zaken bij Randstad Uitzendbureau in Amsterdam tot Trajectcoördinator bij de Kessler Stichting in Den Haag.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Drie functies deze keer, waaronder een Beleidsadviseur bestuur Medische staf bij het OLVG, Locatie Oost en West in Amsterdam.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/Informatiespecialisten

Drie functies ook voor deze groep waaronder een Senior medewerker DIV in Hilversum.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er vacatures van Medewerker Beheer & Behoud bij het Rijksmuseum in Amsterdam tot Educatief medewerker bij Kunsthuis SYB in Beesterzwaag.

Naar alle adm/secr/man- en beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor HRM/P&O zijn er twee vacatures: een administratief HR-medewerker bij het ROC in Soest en een HR coördinator bij Advocaat / notaris bureau in 1150 Sint-Pieters-Woluwe.

Naar de HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Drie functies zijn beschikbaar voor deze groep, waaronder een Productspecialist bij het ministerie van Defensie in Heerenveen.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

De vacatures voor deze groep lopen uiteen van Artdirector / Adviseur Branding Huisstijlteam bij de Universiteit Utrecht tot marketing- en communicatiemedewerker voor het Over het IJ Festival in Amsterdam.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel/economisch

Voor deze functiegroep zijn er vacatures van Financieel adviseur bij de Gemeente Westland tot Fondsenwerver Zakelijke Markt het Natinaal MS Fonds in Rotterdam.

Naar alle financieel/economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Netwerkspecialist in een sterk gevirtualiseerde omgeving bij de Gemeente Utrecht tot Specialist gegevens- en systeemintegratie bij de  Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP