Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 61, 8 maart 2019

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Senior Adviseur JMO bij de Gemeente Den Haag tot Medisch adviseur Inspectie SZW bij het Ministerie van SZW in Utrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker bij Bevolkingsonderzoek Midden-West in Amsterdam tot  Senior Beleidsmedewerker gezond en werken bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Informatieanalist Energietransitie bij de Provincie Zuid-Holland in Den Haag tot Informatiebeveiliging Coördinator bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Vacatures voor deze groep zijn er van Junior Medewerker Loket Kromhoutkazerne bij het Ministerie van Defensie in Utrecht tot Senior medewerker verwerken en behandelen bij de AIVD in Zoetermeer.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Medewerker salaris- en personeelsadministratie bij Centric in Amsterdam tot Beleidsadviseur P&O bij Driessen in
's-Hertogenbosch.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Beheerder technische installaties bij de Gemeente Rijswijk tot Senior inkoper bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Communicatiemedewerker bij het Ministerie van BZK in Den Haag tot Coördinerend adviseur lean infraprojecten bij Rijkswaterstaat in Utrecht.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Financieel Adviseur bij de Provincie Zuid-Holland in Den Haag tot Operational auditor (WO) bij de Auditdienst Rijk, Ministerie van Financiën in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Configuratiemanager onderhouden bij het Waterschap Brabantse Delta in Breda tot Senior applicatiespecialist messaging services bij SSC-ICT in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP