Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 28, 3 november 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur capaciteitsmanagement bij de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar tot Projectmanager / Adviseur bij de Gemeente Hoorn.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsfuncties zijn beschikbaar van Strategisch Adviseur Sociaal Domein bij de Gemeente Alblasserdam tot Beleidsmedewerker Forensische Zorg bij het Ministerie van VenJ in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Informaticaspecialist voor Ontwikkeling Dataregistratie bij UMC Groningen tot Senior Registratieadviseur met managementvaardigheden bij MC Slotervaart in Amsterdam.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er vacatures van Secretaresse Zorglijn Neuromusculaire Ziekten bij het UMC in Utrecht  tot Managementondersteuner Primair Onderwijs bij de Inspectie van het Onderwijs, ook in Utrecht.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Senior Adviseur HRM bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag tot Junior Arbo Adviseur bij de Gemeente Rotterdam.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Facilitair medewerker bij het Ministerie van VenJ in Balkbrug tot Inkoopcontroller bij de Gemeente Haarlemmermeer.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor communicatieprofessionals zijn er van Communicatiemedewerker bij Woej in Voorburg tot Coördinerend redacteur / contentmanager Nederlandwereldwijd.nl bij het Ministerie van BZ in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor deze  groep zijn er van Procesanalist inkomstenheffing bij de Belastingdienst in Apeldoorn tot Financieel Administrateur bij de Stichting Bethanië in Ede.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Medior Full-stack developer bij de Belastingdienst in Apeldoorn tot Senior werkplekspecialist SCCM bij SSC-ICT in Zoetermeer / Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP