Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 54, 23 november 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Consulent WMO/Beschermd wonen bij de Gemeente Den Helder tot Medewerker Sociaal Wijkteam, specialisatie Jeugd bij de Gemeente Wijdemeren in Loosdrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor Beleidsmedewerkers zijn er van Senior beleidsadviseur bij het College Perinatale Zorg (CPZ) in Utrecht tot Beleidsmedewerker Samenleving bij Gemeente Middelburg.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Junior informatiemanager bij het Ministerie van Defensie in Den Haag tot Coördinator informatiebeheer en processen bij de Belastingdienst in Utrecht.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Medewerker Burgerzaken (16 uur) bij de Gemeente Hattem tot Medewerker opsporingsinformatie bij de Belastingdienst in Amsterdam.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker Arbeidsmigratie bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) in Lijnden tot Medewerker Contactcenter P-Direkt bij het Ministerie van BZK in Den Haag en Zwolle.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Medewerker Pensionbeheer bij de Gemeente Amsterdam tot Vaktechnisch coördinator hospitality bi het Ministerie van Defensie in Utrecht.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Communicatieadviseur bij Rijkswaterstaat in Leeuwarden tot Senior adviseur communicatie bj de Belastingdienst in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Medior business analist bij de Belastingdienst in Utrecht tot Controller bij de Gemeente Westland in Naaldwijk.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Windows Server-beheerder bij SSC-ICT in Den Haag tot Senior analist computer network operations cni bij het Ministerie van Defensie in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP