Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 51, 12 oktober 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur Verzuim & Vitaliteit bij de Gemeente Den Haag tot Accountmanager 'Meedoen door sport' bij het Kenniscentrum Sport in Ede.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker bij de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) in Utrecht tot Beleidsregisseur Gezondheid & Kwetsbare doelgroepen bij de Gemeente Katwijk.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Recordmanager, tevens coordinator informatiedienstverlening bij de Gemeente Huizen tot Adviseur digitale archieven bij de Gemeente Woerden.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Secretaresse bij de Autoriteit Consument en Markt in Den Haag tot Medewerker Wijkbureau bij de Gemeente Utrecht.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Adviseur Shared Services Organisatie bij de Gemeente Den Haag tot Programmaleider opleidingsprogramma’s bij AcademicTransfer in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Inkoper bij het CBR in Rijswijk tot Facilitair coördinator bij de Stichting Omroep Muziek in Hilversum.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Junior Communicatie Adviseur bij de Omgevingsdienst Haaglanden in Den Haag tot Woordvoerder bij Reclassering Nederland in Utrecht.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Junior adviseur bedrijfsvoering bij het Ministerie van Defensie in Utrecht tot Senior medewerker financieel beleid bij de Gemeente Gouda.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Specialist Functioneel Beheer bij DUO in Den Haag tot Systeemarchitect bij Rijkswaterstaat in Utrecht.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP