Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 57, 11 januari 2019

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Casemanager WMO daklozenloket bij de Gemeente Den Haag tot Adviseur subsidies bij het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsmaker/ontwerper Onderwijs bij het Erasmus MC in Rotterdam tot Beleidsmedewerker Zorginkoop bij Zorg en Zekerheid in Leiden.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Medewerker archief en collecties bij de Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag tot Adviseur strategisch relatiemanagement bij het Nationaal Archief in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Vacatures voor deze groep zijn er van Managementassistent voor Culturele zaken bij de Gemeente Utrecht tot Managementondersteuner plaatsvervangend directeur bij de MIVD in Den Haag.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van  Adviseur organisatieontwikkeling bij de Gemeente Amsterdam tot HRM Adviseur bij de Gemeente Westland.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Teamleider operationele inkoop bij het LUMC in Leiden tot Facilitair Coördinator bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Junior communicatieadviseur/woordvoerder bij het  Ministerie van Defensie in Den Haag tot Persvoorlichter / Senior medewerker communicatie bij de Stichting Lezen & Schrijven in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Controller bij het Ministerie van SZW in Den Haag tot Senior financieel medewerker voor de Loonadministratie bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Functioneel beheerder Sociaal bij de Gemeente Amsterdam tot Fraudespeurneus / Data Scientist bij DSW Zorgverzekeraar in Schiedam.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP