Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 29, 17 november 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur Procesoptimalisatie bij het AMC in Amsterdam tot Senior Consultant Executive Search bij Terra Management Search in Amersfoort.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsfuncties zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker Kwaliteit bij Gasthuis St Jan de Deo in Millingen aan de Rijn tot Senior beleidsmedewerker / plaatsvervangend leidinggevende Sociale Zaken bij de SER in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Senior medewerker informatiemanagement bij de Frederikkazerne, Ministerie van Defensie in Den Haag tot Informatiemanager (tijdelijk) bij de Provincie Noord-Holland in Haarlem.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er vacatures van Baliemedewerker/ster - Host(ess) bij de TU in Delft tot Afdelingssecretaris bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van P&O adviseur bij het Haaglanden Medisch Centrum in Den Haag tot HR Manager bij de Stichting Nieuw Unicum in Zandvoort.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Kok bij het Ministerie van Defensie in Hoogerheide tot Medewerker Operationele Inkoopservice bij het LUMC in Leiden.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor communicatieprofessionals zijn er van Webanalist bij de Kamer van Koophandel in Utrecht tot Communicatiestrateeg/woordvoerder bij de Gemeente Breda.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor deze  groep zijn er van Junior financieel consulent bij de Gemeente Lopik tot Business developer en Sales bij Rijkswaterstaat in Utrecht.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Helpdeskmedewerker ICT bij SSC-ICT in Den Haag tot Forensisch software engineer (web)applicaties bij het Nederlands Forensisch Instituut van het Ministerie van JenV in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP