Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 26, 6 oktober 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesfuncties zijn beschikbaar van Adviseur Vastgoed bij het Ministerie van SZW in Son tot Projectmanager bij de Stichting Rijswijkse Kinderopvang in Rijswijk.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsvacatures zijn er van Senior medewerker Zorg voor de Jeugd bij de Gemeente Amsterdam tot Beleidsmedewerker bij TanteLouise op diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Medewerker Digitalisering bij de KNAW in Amsterdam tot Senior Studiesecretaris / Adviseur digitalisering Hogescholen bij de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies vacant van Junior Accountmanager Uitgeversrelaties bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag tot Office manager bij VUMC in Amsterdam.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Personeelsadviseur bij het Servicecentrum Drechtsteden in Dordrecht tot Strategisch adviseur arbeidsvoorwaarden & beleid bij de Veiligheidsregio Utrecht in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Medewerker algemene dienst bij het Ministerie van Defensie in Den Helder tot Logistiek medewerker A bij Ipse de Bruggen in Nieuwveen.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor communicatieprofessionals zijn er van Hoofdredacteur medewerkerswebsite bij de Universiteit Leiden tot van Communicatiemedewerker voor Centrum Jeugd en Gezin Den Haag bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor deze  groep zijn er van Controller bij Surplus Zorg in Zevenbergen tot Senior boekhouder/administrateur  bij de Universiteit van Amsterdam in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies zijn beschikbaar van Functioneel beheerder bij de Gemeente Leiden tot Cryptomedewerker sleutelmiddelen bij het Ministerie van Defensie, Defensie Materieel Organisatie in Soesterberg.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP