Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 30, 1 december 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur Bedrijfszorg bij Menzis in Wageningen tot Kwartiermaker Sportparkmanagement bij de Gemeente Utrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsfuncties zijn beschikbaar van Junior beleidsadviseur Regelgeving & Procesbeheer bij GGZ Centraal in Amersfoort tot Strategisch beleidsadviseur bij WoonZorgcentra Haaglanden in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Projectmedewerker informatiebeveiliging bij Laverhof in Schijndel tot Adviseur record- en informatiemanagement bij de Gemeente Utrecht.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er vacatures van Medewerker zorgadministratie bij Brabant Zorg in Tilburg tot Stafsecretaresse Heelkunde bij het LUMC in Leiden.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Senior P&O adviseur bij de Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag tot Senior Adviseur Public Affairs / Positionering bij Stichting Natuur en Milieu in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Junior Medewerker Inkoop bij het AMC in Amsterdam tot Medewerker planbureau bij het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor communicatieprofessionals zijn er van Communicatieadviseur bij de KNAW in Amsterdam tot Senior communicatieadviseur / persvoorlichter bij WoonZorgcentra Haaglanden in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor deze  groep zijn er van Financieel adviseur projectmanagement bij het Ministerie van Financiën in Den Haag tot Taxateur, landelijk- en agrarisch vastgoed bij de Belastingdienst in Amsterdam en Middelburg.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Werkvoorbereider IP bij het Ministerie van Defensie in Huis Ter Heide tot Medior Webapplicatie Beheerders bij SSC-ICT in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP