Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 31, 15 december 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesfuncties zijn beschikbaar van Kwaliteitsadviseur  bij  Brabant Zorg in Oss tot Senior Managing Consultant Zorg en Welzijn bij Berenschot in Utrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsvacatures zijn er van Senior beleidsmedewerker gegevensuitwisseling bij het Ministerie van SZW in Den Haag tot Beleidsmedewerker/ Adviseur Kwaliteit & Veiligheid bij St. Huisartsenposten West-Brabant in Etten-Leur.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Datamanager Stichting Prenatale Screening bij het AMC in Amsterdam tot Senior informatieanalist bij het Ministerie van Infrastructuur en  Waterstaat in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep bestaan er vacatures van Medewerker Inspectieondersteuning bij het Ministerie van SZW in Utrecht tot Secretaresse Wethouder bij de Gemeente Rotterdam.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Vacatures voor HRM/P&O-professionals zijn er van HRM adviseur bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit / Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in Utrecht tot Senior Adviseur Leren en Ontwikkelen bij Sensire in Varsseveld.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Facilitair medewerker laboratorium bij Independent Recruiters in Utrecht tot Facilitair manager in Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor communicatieprofessionals zijn er van Communicatiemedewerker bij het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute in Utrecht tot Marketingcommunicatie adviseur bij de Universiteit van Wageningen.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor deze  groep zijn er van Bedrijfscontroller bij Rijkswaterstaat in Utrecht, Lelystad en Rijswijk tot Medewerker Financiële Administratie bij Ipse de Bruggen in Zoetermeer.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Applicatiebeheerder bij het LUMC in Leiden tot  Informatieadviseur bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP