Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 18, 2 juni 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Er zijn adviesfuncties beschikbaar van Beleidsadviseur Zorg bij Auris in Rotterdam tot Stevige adviseur Maatschappelijke Ontwikkeling bij de Gemeente Zwijndrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures zijn er van Senior beleidsmedewerker Wonen en Zorg bij de Gemeente Edam-Volendam tot Ontwikkelaar Sociaal Domein bij de Gemeente Helmond.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

De vacatures voor deze groep komen dit keer alledrie van het Nationaal Archief in Den Haag: Medewerker digitalisering, Medewerker dienstverlening en Senior medewerker selectie & waardering.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep bestaan vacatures van Secretaresse Zorglijn Neuromusculaire Ziekten bij het UMC in Utrecht tot Bestuurssecretaresse bij de Gemeente Zoetermeer.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor deze groep zijn functies beschikbaar van HRM adviseur bij de Rechtbank in Den Haag tot Senior adviseur bedrijfsvoering bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures zijn er van Senior contractmanager bij het Ministerie van Defensie in Den Haag tot Medewerker Gebouw- en Installatiebeheer bij het LUMC in Leiden.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Marketing en communicatie adviseur bij Kraamzorg de Eilanden in Hellevoetsluis tot Junior Communicatieadviseur bij GGZ Antes in Poortugaal.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Medewerker financiën bij Stichting Maasduinen in Kaatsheuvel tot Senior financieel-economisch adviseur bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies bestaan er van Programmeur Data & Analytics bij de Belastingdienst in Utrecht tot  Functioneel Beheerder bij Ministerie van BZK op Bonaire.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP