Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 15, 21 april 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Er zijn adviesfuncties beschikbaar van Adviseur Zorgadministratie bij het OLVG in Amsterdam tot Strategisch Adviseur Thuiszorg bij Grow/Work in Eindhoven.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsvacatures zijn er van Senior beleidsmedewerker bij V&J in Den Haag tot Medewerker Kwaliteit bij Libertas in Leiden.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Twee vacatures deze keer: Een Coördinator Collectie Informatie bij het Rijksmuseum in Amsterdam en een Beleidsadviseur Informatiemanagement  bij het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.

Naar de twee DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Vacatures voor deze groep zijn er van Management Assistent bij het AMC in Amsterdam tot Beleidsondersteunend medewerker / redacteur bij LVVP in Utrecht.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor de HRM/P&O-professionals zijn functies beschikbaar van Senior P&O adviseur bij de Rechtbank Zeeland in West-Brabant tot HR adviseur bij het Leger des Heils in Haarlem.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor deze groep zijn er van Chauffeur FIOD met 2 rechterhanden bij de Belastingdienst in Rotterdam tot Standbouwer bij TMI in Amsterdam.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Communicatieadviseur bij Defensie in Den Haag tot Hoofdredacteur website Aan de slag met de Omgevingswet bij RWS in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Businesscontroller bij het OM in Den Bosch tot Allround Financieel Medewerker bij het Leger des Heils in Amsterdam.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies bestaan er van Werkplekbeheerder bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven tot Ontwerper (junior/medior) bij Spir-it in Utrecht.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP