Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 56, 21 december 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur Jeugd bij de Gemeente Delft tot Onderwijskundig adviseur Toetsing bij het Erasmus MC in Rotterdam.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsadviseur Wmo en inkoop bij de Certus Groep in Spijkenisse tot Beleidsadviseur zorgontwikkeling bij Cordaan in Amsterdam.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Projectleider Digitale archieven op orde bij  VNG Realisatie in Den Haag tot Adviseur bedrijfsvoering (archivaris/recordmanager) bij de AIVD in Zoetermeer.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Senior Medewerker Burgerzaken bij de  Gemeente Nissewaard in Spijkenisse tot Medewerker Service Center bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam/Woerden.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Medewerker Rechtspositie (startersfunctie) bij het Ministerie van Defensie in Utrecht tot Senior HR Adviseur bij de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Junior contractmanager UBR|HIS bij het Ministerie van BZK in Den Haag tot Technisch administratief medewerker onderhoud gebouwen bij de Gemeente Gouda.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Productowner Online bij de Kamer van Koophandel in Utrecht tot Medewerker Presentatie / Programmamaker culturele diversiteit bij het Ministerie van OCW in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Financial controller bij het fysiek domein van de Gemeente Den Haag tot Businesscontroller bij RIBW Fonteynenburg in Rijswijk Zh. Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Junior Integratie Ontwikkelaar bij de Kamer van Koophandel in Utrecht/Woerden tot Allround Applicatiebeheerder bij Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP