Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 20, 30 juni 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Senior Consultant Zorg & Sociaal Domein bij de Rebel Groep in Rotterdam tot Adviseur Sport en Cultuur bij de  Gemeente Alblasserdam.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor beleid zijn er van senior beleidsadviseur bij Naturalis Biodiversity Center in Leiden tot Bestuurssecretaris / beleidsmedewerker Lifelines bij het UMC in Groningen.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Voor deze groep zijn twee functies beschikbaar: een notarieel informatiespecialist bij de Belastingdienst in  Rotterdam, Zwolle, Apeldoorn, Utrecht en een Adviseur Recordkeeping bij het Nationaal Archief in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies vacant van Medewerker facturatie & afwijzingen bij het VUMC in Amsterdam tot Managementondersteuner bij het Ministerie van IenM, inspectie leefomgeving en Transport in Utrecht.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor HRM/P&O-professionals zijn er vacatures van Medewerker Werving (startfunctie) bij het Ministerie van Defensie in Den Haag tot Beleidsadviseur HRM bij ziekenhuis Tjongerschans  in Heerenveen.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Inkoopcontroller bij het Ministerie van V&J in Den Haag tot Senior Medewerker Faciliteiten team Servicepunt bij de Gemeente Tilburg.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Eindredacteur en Content Coördinator Online bij het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag tot Medewerker Marketing & Communicatie bij de Stichting WereldOuders in Hilversum.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor Financieel-economische profossionals zijn er van Financieel analist bij de Dienst Terugkeer en Vertrek in Den Haag tot Accountmanager Zorgverkoop bij Reinier van Arkel in Vught.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Functioneel Applicatiebeheerder bij Bevolkingsonderzoek Midden-West   in Amsterdam tot Data manager-Research data/ Big data bij het UMCG in Groningen.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP