Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 22, 11 augustus 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Kwaliteitsfunctionaris bij WoonZorgcentra Haaglanden in Den Haag tot Consultant Detachering Verzuim bij Matchpartner in Leiden.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor beleid zijn er van Senior beleidsadviseur Onderwijs en Onderzoek bij de NFU in Utrecht tot Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Gezondheid) bij de Gemeente Midden-Delfland in Schipluiden.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Voor deze groep zijn functies beschikbaar van Medewerker Bibliotheek Services bij de TU in Delft tot Senior adviseur Documentair Informatie Management bij Rijkswaterstaat Corporate Dienst in Utrecht.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies vacant van Startend managementassistent bij het Ministerie van V&J, Openbaar Ministerie in Rotterdam tot Directie assistent bij de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor HRM/P&O-professionals zijn er vacatures van
Startende HR-professional bij de Rechtbank Overijssel in Zwolle tot Arbeidsinspecteur bij het Ministerie van SZW vanuit de eigen woonplaats.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van  Medewerker Facilitair Management bij het Ministerie van BZK in Den Haag tot Medewerker Gebouwzorg bij de  Universiteit Utrecht.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Stafmedewerker communicatie en onderwijs bij de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem tot Communicatieadviseur / Webmaster bij de Belastingsamenwerking West-Brabant in Etten-Leur.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor Financieel-economische profossionals zijn er van Adviseur Bedrijfsvoering bij het Ministerie van Defensie in Den Haag tot Business consultant bij de Justitiële Informatiedienst in Almelo.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van App-specialist bij de AIVD in Zoetermeer tot Business intelligence / datawarehouse-beheerder bij SSC-ICT in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP