Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 48, 31 augustus 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Senior adviseur dierenwelzijn bij het Ministerie van LNV in Utrecht tot  Stafadviseur Research Psychiatrie bij het AMC in Amsterdam.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsadviseur bij de Gemeente Neder–Betuwe in Opheusden tot Medior/Senior Beleidsadviseur bij OVER-gemeenten in Wormer.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn beschikbaar van Adviseur DIV bij het Ministerie van AZ in Den Haag tot Specialist archiefbeheer bij het Ministerie van JenV in Zutphen.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies beschikbaar van Managementondersteuner bij het Mnisterie van JenV in Den Haag tot Directiesecretaresse bij de Belastingdienst in Utrecht.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Salarisadministrateur bij de Gemeente Schagen tot Senior adviseur werving en selectie bij Rijkswaterstaat in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van 24/7-Beveiliger op Texel bij het Ministerie van Defensie in Den Hoorn tot Senior inkoper bij het Ministerie van BZK (RVB) in Utrecht.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Communicatieadviseur bij de Gemeente Den Helder tot Communicatieadviseur bij de Algemene Rekenkamer in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Planeconoom bij de Gemeente Steenwijkerland in Steenwijk tot Medewerker financieel beheer bij de Gemeente 's-Hertogenbosch.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies zijn beschikbaar van System engineer IPAS bij de Belastingdienst in Apeldoorn tot 1e Beheerder ICT bij het Ministerie van Defensie in Huis Ter Heide.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP