Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 25, 22 september 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesfuncties zijn beschikbaar van Adviseur Maatschappelijke Ontwikkeling bij de Gemeente Zwijndrecht tot Projectleider sportaccommodaties bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsvacatures zijn er van HR-specialist / beleidsadviseur bij Tjongerschans in Heerenveen tot Beleidsadviseurs / Relatiemanagers Onderzoek bij de Hartstichting in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Twee vacatures deze keer: Senior registrator bij de AIVD in Zoetermeer en Bibliothecaris voor Medische Wetenschappen bij de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Naar deze DIV/informatiespecialistenfunctie

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies vacant van Medewerker Studentenzaken bij de Universiteit van Maastricht tot Managementondersteuner bij het Ministerie van V&J, Openbaar Ministerie in Amsterdam.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Coördinator salarisadministratie bij het Erasmus MC in Rotterdam tot HR ondersteuner bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Housing specialist bij het Ministerie van Defensie in Schinnen tot Senior medewerker inkopen en aanbesteden met bestuurlijk inzicht bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Communicatiefuncties zijn beschikbaar van Persvoorlichter bij Rechtspraak, Rechtbank Midden Nederland in Utrecht tot Communicatiemedewerker bij de Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor Financieel-economische professionals zijn er van Leerstoelgroepcontroller bij de Universiteit van Wageningen tot Senior Medewerker Financieel Programma Beheer bij DUO in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies zijn beschikbaar van Specialist werkplekbeheer bij de TU Eindhoven tot Senior Ontwikkelaar bij de Nationale Bibliotheek in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP