Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 19, 16 juni 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Vacatures voor adviseurs zijn er van Trajectcoordinator bij het Leger des Heils in Rotterdam tot Adviseur zorgadministratie bij het Franciscus Gasthuis in Schiedam.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Beleidsvacatures zijn er van Junior beleidsontwikkelaar / -adviseur Sport en Bewegen bij de Gemeente Eindhoven tot Senior Beleidsmedewerker Geesteswetenschappen bij Bureau KNAW in Amsterdam.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Voor deze groep zijn functies beschikbaar van Beleidsadviseur informatiebeleid bij de  NVZ in Utrecht tot  Senior medewerker documentatie en informatievoorziening bij het  Ministerie van BZK op Bonaire.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er vacatures van medewerker Voorlichting bij  DUO in Zoetermeer tot Secretaresse Minister bij het Ministerie van Financiën in Den Haag

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor HRM/P&O-professionals zijn er vacatures van HRM Proces en People Analist bij de Kamer van Koophandel in Utrecht tot Bedrijfsmaatschappelijk werker bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Werkvoorbereider / Contractbeheerder bij het LUMC in  Leiden tot Concernadviseur Inkoop bij de Gemeente Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Communicatieadviseur straffen en beschermen bij het Ministerie van VenJ in Den Haag tot Adviseur interne communicatie bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor Financieel-economische profossionals zijn er van Project Controller bij de Haagse Hogeschool in Den Haag tot Concerncontroller/Business Controller met brede blik bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Stafadviseur Procesoptimalisatie bij het AMC in Amsterdam tot Developmentspecialist middleware bij de Belastingdienst in Apeldoorn.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP