Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 59, 8 februari 2019

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Specialist beschermd wonen bij de Gemeente Den Haag tot Senior Adviseur Kwaliteit en Veiligheid bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Functies voor Beleidsmedewerkers zijn beschikbaar van Beleidsmedewerker bij Stichting Lievegoed in Bilthoven tot Adviseur Beleid bij de Federatie Medisch Specialisten in Utrecht.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Adviseur Documentaire informatievoorziening (Record Manager) bij de Gemeente Helmond tot DIV medewerker bij de Omgevingsdienst Midden-Holland in Gouda.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Vacatures voor deze groep zijn er van Administratief medewerker zorg bij het Ministerie van JenV in Veenhuizen tot Managementondersteuner bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord in Haarlem.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Medewerker administratie Personeel en Organisatie bij het Ministerie van BZK in Den Haag tot Senior Adviseur kennisontwikkeling bij het Ministerie van SZW in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Besteller bij de Raad voor de Kinderbescherming,  Ministerie van JenV in Den Haag tot Contractbeheerder Onderhoud en Verduurzaming Vastgoed bij de Gemeente Veenendaal.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Communicatieadviseur UMCG Ambulancezorg bij het UMCG in Groningen tot Communicatieadviseur Domein Sociaal bij Meerinzicht in Harderwijk.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Adviseur bedrijfsvoering bij het Ministerie van JenV in Den Haag tot Medewerker kansspelbelasting GF F bij de Belastingdienst in Middelburg.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Functionaris Gegevensbescherming (FG) bij de Gemeente Schiedam tot Backend-ontwikkelaar tapsystemen bij de  AIVD in Zoetermeer.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP