Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 17, 19 mei 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Er zijn adviesfuncties beschikbaar van Gedragsdeskundige bij het Ministerie van V en J in Rotterdam-Dordrecht tot Adviseur Arbeidsomstandigheden bij Arkin in Amsterdam.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures zijn er van Beleidsmedewerker Sociaal Domein (Jeugd) bij de Gemeente Rijswijk tot Beleidsadviseur bij het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut in Vlissingen.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn onder meer een Bibliothecaris voor Medische Wetenschappen bij de Radboud Universiteit in Nijmegen en twee medewerkers depotbeheer bij het Nationaal Archief in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep bestaan vacatures van Secretaresse vice-president bij de Raad van State in Den Haag tot Frontoffice medewerker facilitaire dienst bij het Leger des Heils in Haarlem.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor deze groep zijn functies beschikbaar van Medewerker Personeels-/salarisadministratie bij de Universiteit Utrecht tot Adviseur Werving & Selectie bij Grow/Work in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures zijn er van Medewerker kleermakerij bij het Ministerie van Defensie in Den Helder tot Specialist Contractmanagement bij Stichting Zuidwester in Middelharnis.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Adviseur interne communicatie bij het Ministerie van Defensie in Den Haag tot Medewerker communicatie bij de Gemeente Westland in Naaldwijk.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Senior adviseur donaties mens & maatschappij bij het VSBfonds in Utrecht tot Concerncontroller bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-functies bestaan er van Functioneel Beheerder bij de  Provicie Flevoland in Lelystad tot Allround systeembeheerder Radiotherapie bij het UMC in Utrecht.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP