Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 23, 25 augustus 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Klantadviseur bij de Amaris Zorggroep in Laren tot Strategisch Adviseur Nieuw leren in de zorg bij Vilans in Utrecht.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor beleid zijn er van Beleidsmedewerker bij Ambulancezorg Nederland in Zwolle tot Beleidsadviseurs / Relatiemanagers Onderzoek bij de Hartstichting in Den Haag.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Researchmanager / datamanager bij het Sociaal en Cultureel Planbureau in Den Haag tot Medewerker documentmanagement bij de Justitiële Informatiedienst in Zutphen.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Voor deze groep zijn er functies vacant van secretaresse epidemiologie bij het UMCG in Groningen tot Plaatsingsmedewerker bij de GGZ in Ingeest.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Voor HRM/P&O-professionals zijn er vacatures van Junior
Arbo Adviseur bij de Gemeente Rotterdam tot Adviseur Arbeid en organisatie bij Human Capital Care in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Beschikbare functies voor deze groep zijn er van Senior werkvoorbereider Sport en Vastgoed bij de Gemeente Leiden tot Medewerker gebouwenbeheer bij HLT samen in Hillegom.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Functies zijn beschikbaar van Campagne en contentspecialist bij de Gemeente Hilversum tot Senior corporate communicatie adviseur/persvoorlichter bij het Integraal Kankercentrum in Utrecht.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Vacatures voor Financieel-economische profossionals zijn er van (junior) Business analist bij het UMC in Utrecht tot Business architect bij het Ministerie van Defensie in Den Haag.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Medewerker webapplicatiebeheer bij de Gemeente Den Haag tot  ICT Medewerker Radiotherapie bij het AMC in Amsterdam.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP