Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 52, 27 oktober 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Adviseur kwaliteitszorg bij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen tot Adviseur Sociaal Domein bij de Gemeente Lelystad.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor Beleidsmedewerkers zijn er van Senior beleidsmedewerker sociaal domein bij de Gemeente Zoetermeer tot Onderwijskundig beleidsmedewerker curriculumontwikkeling en toetsing bij het AMC in Amsterdam.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Vacatures voor deze groep zijn er van Teamleider DIV bij de Gemeente Stadskanaal tot Kwaliteitsmedewerker Informatiebeheer bij de Gemeente Nieuwegein.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Management Ondersteuner bij het Ministerie van IenW in Den Haag tot Medewerker Declaraties bij DSW in Schiedam.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van P&O-medewerker bij het Defensie Helikopter Commando in Gilze Rijen tot Senior adviseur bij CAOP in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Inkoopadviseur bij het Ministerie van EZ in Den Haag tot Coördinerend/specialistisch adviseur inkoopbeleid bij het Ministerie van JenV in Den Haag. Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Persvoorlichter bij de Stichting Fractiebureau CDA in Den Haag tot Senior bestuursvoorlichter bij de Gemeente Rotterdam.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Senior auditor bij de Gemeente Oosterhout tot Financieel Adviseur en Beleidsmedewerker bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van ICT medewerker douane bij de Belastingdienst Rotterdam of Schiphol tot Medewerker ICT bij het Ministerie van Defensie in Apeldoorn.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP