Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 12, 10 maart 2017

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Vacatures voor adviseurs zijn er van Senior expert gedragsinzichten bij het ministerie van EZ in Den Haag tot DBC-adviseur bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Voor deze functiegroep bestaan er vacatures van Stafmedewerker bij het Langelandziekenhuis in Zoetermeer tot Adviseur Beleid en Organisatie bij SDW in Roosendaal.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialisten

Voor deze groep bestaan vacante functies van Archiefinspecteur bij de Gemeente Delft tot Documentmanagement medewerker bij de Gemeente Westland.

Naar alle DIV/Informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn er van Directiesecretaris bij het ministerie van V&J in Den Haag tot consulent WMO bij de Gemeente Putten.

Naar alle adm/secr/man- en beleidsonderst. functies

HRM/P&O

HRM/P&O-functies zijn beschikbaar van Strategisch adviseur HRM bij Hilverzorg in Hilversum tot Medewerker personeelsbeheer bij de Rechtbank Midden-Nederland in Utrecht.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Voor deze groep zijn er functies vacant van Inkoopadviseur H2O gemeenten in de Gemeente Hattem tot Medewerker Facilitair Servicepunt bij het ministerie van Financiën in Den Haag.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Communicatievacatures zijn er nu van Coördinerend eindredacteur bij GIRLZ / ZPRESS Young in Dordrecht tot Contentspecialist bij APG in Amsterdam of Heerlen.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel/Economisch

Vacatures voor deze groep zijn er van Stafadviseur Afdelingsbeleid Apotheek bij het LUMC in Leiden tot Stafmedewerker Planning & Control bij het UMC in Utrecht.

Naar alle financieel/economische functies

ICT

ICT-functies zijn beschikbaar van Helpdesk Medewerker voor Telfort  bij Conduent Callcenters in Enschede tot Senior architect informatiebeveiliging bij BZK/Logius in Den Haag.

Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP