Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Nummer 55, 7 december 2018

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief is bedoeld voor VWS-medewerkers die op de hoogte willen blijven van vacatures die voor hen interessant zouden kunnen zijn, buiten VWS.

Inhoudsopgave

Advies

Adviesvacatures zijn er van Senior financieel adviseur bij de Provincie Zuid-Holland in Den Haag tot Portfoliomanager bij het UWV in Amsterdam.

Naar alle adviesfuncties

Beleid

Vacatures voor Beleidsmedewerkers zijn er van Senior beleidsadviseur Langdurige Zorg bij de Coörperatie VGZ in Eindhoven tot Bestuurssecretaris/Beleidsadviseur bij Pharos in Utrecht.

Naar alle beleidsfuncties

DIV/informatiespecialist

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Adviseur informatievoorziening bij de Gemeente de Bilt tot Senior medewerker archief en collecties bij de Tweede Kamer der Staten Generaal in Den Haag.

Naar alle DIV/informatiespecialistenfuncties

Administratief/secretarieel/management- en beleidsondersteunend

Functies voor deze groep zijn beschikbaar van Administratief medewerker verkeer bij de Gemeente Oisterwijk tot Managementondersteuner bij het Ministerie van BZK in Den Haag.

Naar alle adm/secr/man/beleidsonderst. functies

HRM/P&O

Functies voor HRM/P&O-professionals zijn beschikbaar van Adviseur bedrijfsvoering HRM bij Rijkswaterstaat in Utrecht tot HR-ondersteuner bij het Ministerie van JenV in Den Haag.

Naar alle HRM/P&O-functies

Inkoop/facilitair

Vacatures voor inkoop/facilitaire professionals zijn er van Bode bij de Gemeente Middelburg tot Contractmanager Sociaal Domein bij de Gemeente Leidschendam-Voorburg.

Naar alle inkoop/facilitaire functies

Communicatie

Vacatures voor Communicatieprofessionals zijn er van Coördinator Marketing & Communicatie en Development bij de Gemeente Delft tot Communicatieadviseur/persvoorlichter bij Rijkswaterstaat in Haarlem.

Naar alle communicatiefuncties

Financieel-economisch

Financieel-economische functies zijn beschikbaar van Medewerker factuurverwerking bij de Belastingdienst in Groningen tot Senior Medewerker Financieel Beleid bij de Gemeente Gouda.

Naar alle financieel-economische functies

ICT

ICT-vacatures zijn er van Junior Business Analist bij de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen tot Senior applicatiebeheerder en -ontwikkelaar Java bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat in Den Haag. Naar alle ICT-functies

Colofon

Nog geen abonnee?

Meld u dan hier aan

Afzender & Redactie

Directie OBP
Communicatie OBP