Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Cultuur en Media

Jaargang 2011, Nummer 18, 25 augustus 2011

Deze nieuwsbrief verschijnt zo'n 8 keer per jaar. Hij verschijnt niet in de maanden juli en augustus. Met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het cultuur- en mediabeleid.

Subsidieregeling culturele basisinfrastructuur

Staatssecretaris Zijlstra heeft de definitieve Subsidieregeling culturele basisinfrastructuur 2013-2016 naar de Tweede Kamer gezonden. De door de Tweede Kamer aangenomen moties zijn hierin verwerkt.

Lees meer…

Staatssecretaris Zijlstra bezoekt China

Van 29 augustus tot 3 september brengt staatssecretaris Zijlstra een bezoek aan China. Het bezoek staat in het teken van zowel onderwijs, wetenschap als cultuur.

Lees meer…

Directeur-generaal Van Kranendonk door tot 1 januari 2012

Judith van Kranendonk, directeur-generaal Cultuur en Media op het ministerie van OCW, blijft in die functie tot 1 januari 2012.

Lees meer…

Colofon

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Postbus 16375
2500 BJ  Den Haag

Deze nieuwsflits verschijnt incidenteel. In combinatie met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het cultuur- en mediabeleid. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor bijdragen, mail dan naar: redactieCenM@minocw.nl.
Als u zich opgeeft als abonnee ontvangt u automatisch het meest recente nummer.

Wilt u zich abonneren op een nieuwsbrief, uw huidige abonnement opzeggen of wijzigen? Ga dan naar de pagina 'Abonneren' op deze website.