Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Cultuur en Media

Jaargang 2010, Nummer 15, 7 september 2010

Deze nieuwsbrief verschijnt zo'n 8 keer per jaar. Hij verschijnt niet in de maanden juli en augustus. Met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het cultuur- en mediabeleid.

Goedkeuring nieuwe diensten 2010

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft op 1 maart 2010 het Concessiebeleidsplan ingediend. In het Concessiebeleidsplan staan de plannen voor de nieuwe concessieperiode, die loopt van 1 september 2010 tot en met 31 december 2015. Het Concessiebeleidsplan bevat in bijlage 3b ook de aanvraag voor de goedkeuring van nieuwe aanbodkanalen.

Bij besluit van 31 augustus 2010 heeft de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart, goedkeuring verleend. De goedkeuring geldt voor een jaar, van 1 september 2010 tot 1 september 2011.

 

Lees meer…

Colofon

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Postbus 16375
2500 BJ Den Haag

Deze nieuwsbrief verschijnt zo'n 8 keer per jaar. Met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het cultuur- en mediabeleid. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor bijdragen, mail dan naar: redactieCenM@minocw.nl.
Als u zich opgeeft als abonnee ontvangt u automatisch het meest recente nummer.

Abonneren

Wilt u zich abonneren op een nieuwsbrief, uw huidige abonnement opzeggen of wijzigen? Ga dan naar de pagina 'Abonneren' op deze website.