Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Cultuur en Media

Jaargang 2011, Nummer 17, 10 juni 2011

Deze nieuwsbrief verschijnt zo'n 8 keer per jaar. Hij verschijnt niet in de maanden juli en augustus. Met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het cultuur- en mediabeleid.

Kabinet maakt scherpe keuzes in cultuur

Topinstellingen in de cultuursector moeten op hoog niveau cultuur kunnen blijven maken. Daarom worden deze instellingen – net als musea, het erfgoed en bibliotheken – zoveel mogelijk ontzien bij de bezuinigingen. Het kabinet kiest ervoor om niet de kaasschaaf te hanteren, maar om heldere keuzes te maken. Staatssecretaris Zijlstra schrijft dat in een brief aan de Tweede Kamer, die vandaag in de ministerraad is besproken.

Lees meer…

Colofon

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Postbus 16375
2500 BJ  Den Haag

Deze nieuwsflits verschijnt incidenteel. In combinatie met de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in het cultuur- en mediabeleid. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor bijdragen, mail dan naar: redactieCenM@minocw.nl.
Als u zich opgeeft als abonnee ontvangt u automatisch het meest recente nummer.

Wilt u zich abonneren op een nieuwsbrief, uw huidige abonnement opzeggen of wijzigen? Ga dan naar de pagina 'Abonneren' op deze website.