Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

< Terug naar overzicht van deze nieuwsbrief

Jaargang 69, Nummer 10, 18 oktober 2016

De nieuwe Alle Hens is live. Klik op een van de links in de inhoudsopgave hieronder om naar deze uitgave te gaan.

Veel leesplezier!

Inhoudsopgave

Hulp voor Haïti

Orkaan Matthew raasde over het Caraibisch gebied en liet een spoor van vernieling achter. Hulp voor de arme Haïtianen kwam onder meer over zee via Zr.Ms. Holland en Zr.Ms. Pelikaan. De marine in de rol van reddende engel! 
Ga mee met de hulpverleners

Business as usual?

Nee, absoluut niet. De bemanning van Zr.Ms. Tromp weet het inmiddels zeker. Sinds 8 augustus geeft het fregat leiding aan het Europese vlootverband dat antipiraterijmissie Atalanta voor haar rekening neemt. Commandeur René Luyckx en zijn staf sturen eenheden uit liefst 11 landen aan. En met succes want het aantal scheepskapingen ligt momenteel bij 0. Een succesvolle maar noodzakelijke missie derhalve!
Welkom aan boord!

Vrouwen bij het Korps?

Eeuwenlang was het Korps Mariniers het domein van stoere kerels maar daar lijkt nu verandering in te komen. Vanaf 1 januari kunnen ook vrouwen solliciteren naar een functie bij dit bijzondere onderdeel. Alle Hens zet alles op een rijtje over deze stap die anno 2016 aan de ene kant zo logisch lijkt maar tóch bijzonder is.
Klik hier voor alle ins and outs

Meer dan drie artikelen

In deze uitgave van Alle Hens kunt u naast de hierbovengenoemde artikelen nog veel meer nieuws vinden over de Koninklijke Marine. Ga naar de voorpagina en blader vervolgens met de pijltjes links en rechts door het blad.  Klik hier voor de inhoudsopgave

Colofon

Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

allehens@mindef.nl

Koninklijke Marine

Alle Hens is een uitgave van de Koninklijke Marine, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.