Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

Filter de nieuwsbrieven op afzender en/of thema

U kunt hier een specifieke afzender kiezen.

U kunt hier een specifiek thema kiezen.

Selecteer de nieuwsbrieven waarvoor u zich wilt aanmelden

Het project heeft als doel het verbeteren van de doorstroming en de verkeersveiligheid op de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Gouda.
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: Periodiek
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Economie en ondernemen, Milieu, ruimte en water, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overheid, bestuur en koninkrijk
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: A20 Nieuwerkerk aan den IJssel - Gouda
mbt updates over vliegveld Lelystad
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: 5x per jaar
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Economie en ondernemen, Luchtvaart, Milieu, ruimte en water, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overheid, bestuur en koninkrijk
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Lelystad Airport
Het MIRT-Onderzoek Noordwestkant Amsterdam (NowA) is één van de acht projecten die onderdeel zijn van de Meer Bereiken-aanpak. Het onderzoek richt zich grofweg op de corridor Alkmaar – Haarlem – Amstelveen, met als belangrijke verbinding de A9. De geconstateerde knelpunten uit de MONA-studie vormen de start van dit onderzoek. Het primaire doel is het zoeken naar oplossingen van de bereikbaarheidsknelpunten.
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: Iedere 3-6 maanden
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Milieu, ruimte en water
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: MIRT-Onderzoek Meer Bereiken Noordwestkant Amsterdam (NowA)
De Nieuwsbrief Innovatie-estafette geeft nieuws op het gebied van (Nederlandse) innovatie en informatie over het tweejaarlijks evenement Innovation Expo. Op 4 oktober vindt de 7e editie van de Innovation Expo plaats in Rotterdam in de RDM Onderzeebootloods. Het evenement heeft als titel Global challenges, Dutch solutions en toont innovaties op het gebied van circulaire economie, energie, water, mobiliteit, de gebouwde omgeving, voedsel, gezondheid (niet gezondheidszorg) en sleuteltechnologiën en trekt enkele duizenden bezoekers.
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: maandelijks
Thema: Achtergrond energiebesparing, Arbeidszaken Publieke Sector, Bestuur, Bouwen, wonen en leefomgeving, Burgerschap, Burgerschap en Informatiebeleid, Cultuur, sport en vrije tijd, Defensie, Democratie, Economie en ondernemen, Energiebesparing internationaal, Energiebesparing woonconsument, Familie, jeugd en gezin, Financiën, Gezondheid en zorg, Immigratie, Immigratie, integratie en inburgering, Magazines, Milieu, ruimte en water, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overheid, bestuur en koninkrijk, Werk en loopbaan
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Innovatie-estafette
Het programmateam LVO van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en ProRail wil de doelpgroep op regelmatige basis informeren over nieuwe ontwikkelingen. Met het uitbrengen van het programmaplan is de voorbereidende fase afgerond en is het programma in de meer uitvoerende fase gekomen. De overwegaanpak vraagt een vernieuwende benadering, gebaseerd op een integrale probleemanalyse gericht op de gebruikers, en op meer samenwerking tussen alle relevante partijen. De doelgroep bestaat uit decentrale overheden, wegbeheerds, ProRail, specilisten en medewerkers binnen het ministerie van IenM die betrokken zijn bij overwegen.
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: Zo vaak als nodig is
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Milieu, ruimte en water
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Landelijk Verbeterprogramma Overwegen (LVO)
Nieuwsbrief bestemd voor partijen in de spoorgoederenvervoer
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: 4 x per jaar
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Milieu, ruimte en water
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Spoorgoederenvervoer
Informeren over ontwikkelingen omgevingsveiligheid en geven van inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Doelgroepen: Ambtenaren bij lokale overheden, bezig met (implementatie en uitvoering) van omgevingsveiligheid. Voorbeelden van de inhoud: Interviews met deskundigen met praktijkvoorbeelden, delen van relevante mijlpalen en inhoud van het programma Modernisering Omgevingsveiligheid.
Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: 1x in de maand
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Milieu, ruimte en water, Openbare orde en veiligheid
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Programma Modernisering Omgevingsveiligheid

Voer uw e-mailadres in en meld u aan

Velden met een * zijn verplicht

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: ‘naam@domein.nl’
Vul hier het antwoord op de som in cijfers in. Deze vraag is een controle of het formulier wordt ingevuld door een persoon en niet door een robot. Dit voorkomt het verspreiden van ongewenste e-mail.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van het ministerie van Algemene Zaken gebruikt uw gegevens om u per e-mail edities te sturen van nieuwsbrieven waarvoor u zich heeft opgegeven. Uw gegevens worden door ons bewaard tot het moment dat u zich uitschrijft/afmeldt. Uw gegevens worden gedeeld met onze e-maildienstverlener voor het daadwerkelijk versturen van de mail.

Niet gevonden wat u zocht?

U kunt ook kiezen voor een e-mailattendering. U krijgt dan bericht wanneer nieuwsberichten, kamerstukken of andere documenten op de websites van de Rijksoverheid verschijnen.

Wilt u een nieuwsbrief opzeggen?

U kunt uw abonnementen beheren op de volgende pagina: