Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

Filter de nieuwsbrieven op afzender en/of thema

U kunt hier een specifieke afzender kiezen.

U kunt hier een specifiek thema kiezen.

Selecteer de nieuwsbrieven waarvoor u zich wilt aanmelden

Deze nieuwsbrief ontvangt u omdat u en uw organisatie (nauw) betrokken zijn bij het akkoord Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de voortgang van de implementatie van het akkoord.
Afzender: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Frequentie: 6 keer per jaar
Thema: Arbeidszaken Publieke Sector, Bestuur, Bouwen, wonen en leefomgeving, Burgerschap, Burgerschap en Informatiebeleid, Cultuur, sport en vrije tijd, Defensie, Democratie, Economie en ondernemen, Familie, jeugd en gezin, Financiën, Gezondheid en zorg, Immigratie, Immigratie, integratie en inburgering, Magazines, Milieu, ruimte en water, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overheid, bestuur en koninkrijk, Werk en loopbaan
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang
U ontvangt elke donderdag de belangrijkste nieuwsberichten van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Afzender: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Frequentie: 1 keer per week
Thema: Werk en loopbaan
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Deze nieuwsbrief is voor alle professionals die zich binnen hun werk bezig houden met thema's als huwelijksdwang, achterlating en eerwraak. Zo is er aandacht voor (beleids)ontwikkelingen rondom deze thematiek, good practices en relevante bijeenkomsten die landelijk worden georganiseerd.
Afzender: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Frequentie: 1 keer per kwartaal
Thema: Bouwen, wonen en leefomgeving, Cultuur, sport en vrije tijd, Defensie, Economie en ondernemen, Familie, jeugd en gezin, Financiën, Immigratie, Immigratie, integratie en inburgering, Magazines, Onderwijs en wetenschap, Overheid, bestuur en koninkrijk
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Platform Eer en Vrijheid
Maarliefst anderhalf miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Dat heeft grote gevolgen, ook op de werkvloer. Binnen het Taalakkoord maken organisaties Nederlandse taalbeheersing tot prioriteit op de werkvloer. Deze nieuwsbrief is de spil in alle communicatie voor partners en geïnteresseerden van het Taalakkoord. Met deze brief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het Taalakkoord. Daarnaast vindt u goede voorbeelden, interviews en handige tips om taal op uw werkvloer belangrijk te maken.
Afzender: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Frequentie: 4 - 6 keer per jaar
Thema: Arbeidszaken Publieke Sector, Burgerschap en Informatiebeleid, Bestuur, Democratie, Financiën, Immigratie, integratie en inburgering, Werk en loopbaan
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Taalakkoord
Bent u gemeenteambtenaar op het terrein van sociale zaken en werkgelegenheid? Met deze nieuwsbrief houdt het ministerie van SZW u op de hoogte van relevant nieuws.
Afzender: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Frequentie: 1 keer per 2 weken
Thema: Werk en loopbaan
Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Verzamelbrief Gemeenten

Voer uw e-mailadres in en meld u aan

Velden met een * zijn verplicht

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: ‘naam@domein.nl’
Vul hier het antwoord op de som in cijfers in. Deze vraag is een controle of het formulier wordt ingevuld door een persoon en niet door een robot. Dit voorkomt het verspreiden van ongewenste e-mail.

Niet gevonden wat u zocht?

U kunt ook kiezen voor een e-mailattendering. U krijgt dan bericht wanneer nieuwsberichten, kamerstukken of andere documenten op de websites van de Rijksoverheid verschijnen.

Wilt u een nieuwsbrief opzeggen?

U kunt uw abonnementen beheren op de volgende pagina: