Nieuwsbrieven & e-mailattenderingen

Aanmelden voor de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Innovatie-estafette

Velden met een * zijn verplicht

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: ‘naam@domein.nl’.
Vul hier het antwoord op de som in cijfers in. Deze vraag is een controle of het formulier wordt ingevuld door een persoon en niet door een robot. Dit voorkomt het verspreiden van ongewenste e-mail.

De Nieuwsbrief Innovatie-estafette geeft nieuws op het gebied van (Nederlandse) innovatie en informatie over het tweejaarlijks evenement Innovatie-estafette. Het evenement toont innovaties op het gebied van onder andere mobiliteit, energie, transport, energieke samenleving, smart city en gezondheid en trekt enkele duizenden bezoekers.

Afzender: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Frequentie: maandelijks
Thema: Achtergrond energiebesparing, Arbeidszaken Publieke Sector, Bestuur, Bouwen, wonen en leefomgeving, Burgerschap, Burgerschap en Informatiebeleid, Cultuur, sport en vrije tijd, Defensie, Democratie, Economie en ondernemen, Energiebesparing internationaal, Energiebesparing woonconsument, Familie, jeugd en gezin, Financiën, Gezondheid en zorg, Immigratie, Immigratie, integratie en inburgering, Magazines, Milieu, ruimte en water, Onderwijs en wetenschap, Openbare orde en veiligheid, Overheid, bestuur en koninkrijk, Werk en loopbaan

Bekijk eerdere edities van de nieuwsbrief: Nieuwsbrief Innovatie-estafette